Thursday 26 March 2015

ANNOUNCEMENT: A New Blog

I have been working on a brand new project, a new blog, for a while and it is now ready to go public (Well, mostly. There is still some fine tuning to do but it will happen in time). 

The new blog is very different to this blog here. It is called ENGLISH IN COMFORT and aims to teach English to the speakers of Turkish language using comparisons of both languages, explanations, examples, work sheets, songs, research results and everything else that you can imagine that helps in learning/teaching a new language. 

You can click here to have a look it and if relevant, follow to be posted on a regular basis. 

DUYURU:

Yepyeni bir blog ile yine karşınızdayım. Ancak, yeni blogum burada olandan çok daha farklı bir konuda ve Türkce okur-yazarlara hitap ediyor. ENGLISH IN COMFORT adını verdiğim bu yeni blogda, çogunlukla Türkçe dilini kullanarak İngilizce öğretiyor olacağım. Dilin kuralları, Türkçe ve İngilizce dil yapısının anlamayı kolaylaştıracak karşılaştırmaları, örnekler, açıklamalar, alıştırmalar,  kendiniz için ya da İngilizce'yi çocuğunuza öğretebilmeniz için gereken her türlü paylaşımda bulunuyor olacağım. 

Buraya tıklayarak yeni blogumu ziyaret edebilir ve hatta takibe alabilirsiniz. 

No comments:

Post a Comment

I love comments. Thank you for leaving one!